Web Analytics
Skip to content

Foyles bokhandel

En av verdens største bokhandlere ligger midt i London. Du kan bokstavlig talt gå rundt i bokhandleren i mange timer uten å gå lei. Det finnes mange forskjellige avdelinger med fokus på forskjellige områder.

Avdelingen for reisehåndbøker er alene like stor som en vanlig norsk bokhandel. Du skal ha temmelig sære interesser for å ikke finne det temaet du er ute etter.

Foyles har til og med en egen avdeling med litteratur skrevet av kvinner, for kvinner. Denne avdelingen heter "Blue Moon". Foyles arrangerer også sine egne litteraturlunsjer hvor kjente og aktuelle forfattere kommer til bokhandleren for å snakke om boken sin samt signere eventuelle nye utgivelser o.l.

Foyles har også et eget galleri som ble startet i 1930 med mottoet "Kunst for alle". Vegg i vegg med bokhandleren ligger forøvrig "Ray's Jazz". Dette er en kafe som er en del av Foyles. Her har du mulighet for å slappe av med musikk, spise et måltid og nyte et glass vin eller en kopp kaffe. Gjerne over en god bok.

Reiseavdelingen til Foyles er helt unik og må oppleves. Uansett om du skal en liten tur til en europeisk storby eller på langferie til mer eksotiske strøk, vil du garantert finne informasjon om landet og byen du er ute etter her.

Nærmeste undergrunnsstasjon: Charing Cross / Tottenham Court Road.

Les mer på www.foyles.co.uk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *